Nyheder

Nyheder samt igangværende projekter vil blive lagt op her.  

Nyheder

Legestue hver fredag 15.00 - 17.00

Støttemedlem Britt Tylak har igangsat Legestue.
Langå Hundeskov har en stærk støtteforening bag sig, som sørger for, at området altid står rent og vedligeholdt og medlemmer som gerne vil yde noget ekstra. Britt har sat gang i Legestue, hvor alle kan komme og være en del af fællesskabet og det er super hyggeligt.

I Facebook gruppen Langå Hundeskov kan man se billeder fra legestuen og deltage i snakken.

Alle er meget velkommen

Drone flyvning

Den 12. september kl. 17.00 - 18.00 er hundeskoven lukket

En professionel drone pilot kommer og filmer området.
Det er ikke Hr. hvemsomhelst der kommer, for det er en mand der har filmet for Verdens Natur Fond og rejst hele verden rundt og lavet film med drone, så han skal have de bedste betingelser og derfor lukker vi hundeskoven i 1 time.

Langå Hundeskov sø

Skovsøen vil blive godt 8 x 35 m og ca. 1.5 m dyb. Mod nord vil der blive lavet en strand med sand så hundene let kan komme i vandet.

I Facebook gruppen Langå Hundeskov er der i øjeblikket en debat om hvad søen skal hedde, det navn med flest Likes når søen bliver indviet i 2024 bliver navnet på søen.

Status: Bestyrelsen har udarbejdet materiale, som skal indsendes til skovfogde ved Randers Kommune når denne er tilbage fra orlov. Materialet indeholder beskrivelse, tegninger og opmåling. Randers Kommunes biologer skal kigge på materialet og bestyrelsen håber, at de kan få et tæt samarbejde med biologerne om projektet.

Gangbro i våd området

Et stort område i hundeskoven er der aldrig nogen der går, for der står vandet højt. Derfor vil vi lave hævede gangbroer så man kan komme rundt i hele hundeskoven. Gangbroerne bliver så kørestole også kan køre på dem.

Status: Bestyrelsen har haft TobByg ude og kigge på det og de har meldt de gerne vil lave det. Der skal nu laves tegninger samt opmåling så de kan give en pris på arbejdet og vi har tilbud til fonde søgning.

Bro over søen

Vi vil gerne have en bro over søen, så man kan stå og kigge ned på hundene der svømmer rundt, men også at det giver endnu en mulighed for, at komme nye veje i skoven.

Status: Afventer