Nyheder

Nyheder samt igangværende projekter vil blive lagt op her.  

Nyheder

Legestue hver fredag 14.30 - 17.00


14.30 - 15.00 Små hunde op til maks. 8 kg
15.00 - 16.00 Mellem og mellemstore hunde
16.00 17.00 Store hunde

Gå ikke ind før tid - på den måde får alle en god oplevelse
Grænserne er max grænser. Små og mellem hunde må gerne være i alle grupper, men mellem og store må ikke være i grupper der ikke passer til dem.
Mellemstore hunde, der gerne vil lege meget voldsomt, hører til i sidste gruppe.

Husk at holde øje med din hund og samle op - også selv om det er hyggeligt at tale med de 2-benede også. I Facebook gruppen Langå Hundeskov kan man se billeder fra legestuen og deltage i snakken.

Er du glad for at bruge Langå Hundeskov - så give et bidrag på nedenstående mobilpay nummer - eller bliv medlem af Støtteforeningen på www.langaa-hundeskov.dk - Skoven vedligeholdes kun af frivillige.

Har du spørgsmål til Legestue så kan du finde tovholder Britt Tylak i Facebook gruppen Langå Hundeskov

Drone flyvning

Den 12. september kl. 17.00 - 18.00 er hundeskoven lukket

En professionel drone pilot kommer og filmer området.
Det er ikke Hr. hvemsomhelst der kommer, for det er en mand der har filmet for Verdens Natur Fond og rejst hele verden rundt og lavet film med drone, så han skal have de bedste betingelser og derfor lukker vi hundeskoven i 1 time.

Langå Hundeskov sø

Skovsøen vil blive godt 8 x 35 m og ca. 1.5 m dyb. Mod nord vil der blive lavet en strand med sand så hundene let kan komme i vandet.

I Facebook gruppen Langå Hundeskov er der i øjeblikket en debat om hvad søen skal hedde, det navn med flest Likes når søen bliver indviet i 2024 bliver navnet på søen.

Status: Bestyrelsen har udarbejdet materiale, som skal indsendes til skovfogde ved Randers Kommune når denne er tilbage fra orlov. Materialet indeholder beskrivelse, tegninger og opmåling. Randers Kommunes biologer skal kigge på materialet og bestyrelsen håber, at de kan få et tæt samarbejde med biologerne om projektet.

Gangbro i våd området

Et stort område i hundeskoven er der aldrig nogen der går, for der står vandet højt. Derfor vil vi lave hævede gangbroer så man kan komme rundt i hele hundeskoven. Gangbroerne bliver så kørestole også kan køre på dem.

Status: Bestyrelsen har haft TobByg ude og kigge på det og de har meldt de gerne vil lave det. Der skal nu laves tegninger samt opmåling så de kan give en pris på arbejdet og vi har tilbud til fonde søgning.

Bro over søen

Vi vil gerne have en bro over søen, så man kan stå og kigge ned på hundene der svømmer rundt, men også at det giver endnu en mulighed for, at komme nye veje i skoven.

Status: Afventer

 

 

Giv et bidrag til Støtteforeningen
Bliv støttemedlem