Langå Hundeskov

Der findes masser af mennesker som gerne vil yde frivillighed til projekter, som skaber et fællesskab. 

De kræfter blev samlet her.

Nu sprudler Langå Hundeskov med en aktiv støtteforening.

Et fællesskab der passer på deres fælles rum i naturen. 

Bliv medlem af Støtteforening Langå hundeskov og du støtter en god sag. 

Langå Hundeskov - en perle i det østjyske

Langå Hundeskov ligger i den Kommunale skov Hasselagersege og er etableret ved hjælp af lokale frivillige kræfter. Et naturskønt og tilgroet fredskov-område, hvor den eneste trafik man vil opleve er de der besøger hundeskoven. Hundeskoven støder ned til vådområder og det er ikke sjældent man kan opleve vildt der opholder sig der. Længere nede kommer Gudenåen med trækstien. 

Foruden hegn og låger har skoven fået et handicapvenligt stisystem så også dem, som ikke lige har raske ben kan komme i hundeskoven.

Ved siden af hundeskoven ligger den store hvalpegård på 2800 m2, hvor de små kan lære at socialisere sig under sikre forhold.  

Langå Hundeskov ligger i gåafstand fra Langå og samtidig tilpas afsides til at stedet er magisk og fredfyldt på samme tid. 

Torben Møller, som er kunstner med sin motorsav har lavet vores indgangsportal med 2 hunde, én i hver side og en kat. Inde i hundeskoven står den lille træ-hund, som Torben også har foræret til hundeskoven.

Vi er meget stolte af indgangen til Langå Hundeskov. det er meget smukt træ arbejde. 

Hundeskoven og hvalpegården har stenskåle, hvor man kan fylde vand i så hundene kan slukke deres tørst, og har man trang til at sidde, så er der håndlavede bord/bænke sæt, hvor man kan få et hvil. Kørestole kan også komme ind til bordet. 

Flere steder gør vi noget for insekterne så de også har deres og fuglene hænger vi fuglekasser op. Har du en fuglekasse du gerne vil have op så er du meget velkommen. Bare skriv til os så kommer vi med stige og hjælper.  Husk at vi binder kasserne op. 

Efter opførslen er naturen rykket ind og det ser vi gerne så meget som muligt.  Vi giver naturen en hånd til glæde for mange og til glæde for brugere af skoven og for dyrelivet.