Sponsorer

Tilsagn til etablering

Elro Fonden

ELRO Fondens formål er at støtte sportslige, kulturelle, sociale og andre almennyttige formål og aktiviteter samt erhvervsmæssige formål og aktiviteter, særligt inden for uddannelse, forskning og udvikling.

Landsbypuljen

Formålet med landsbypuljen er at støtte initiativer, der skaber udvikling i Randers Kommunes landsbyer og landdistrikter.

Friluftsrådet

Friluftsrådet arbejder for at forbedre muligheder for friluftsliv for alle. Det gør vi ved at tale friluftslivets sag politisk - lokalt og nationalt, gennem projekter og ved at samle interesserne om friluftsliv.

QATO Fonden

QATO Fonden er en almennyttig fond, der arbejder for at sikre og fremme dyrs velfærd.

Årligt sponsorat

NemTilmeld_logo_large_249x476_

Nemtilmeld

NemTilmeld håndterer tilmelding til arrangementer i alle størrelser. Systemet hjælper dig gennem alle faser af tilmelding og tilbyder en brugervenlig platform til kommunikation med deltagerne. NemTilmeld tilbyder desuden en betalingsløsning, hvor du let og uden forudgående kendskab til online betaling kan tage mod betaling sammen med dine tilmeldinger. Det er NEMT! Vi tilbyder sponsorater til frivillige foreninger uden lønnede ansatte.

OK benzin

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Støtteforening Langå Hundeskov, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet. Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr. Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Støtteforening Langå Hundeskov nu.
Og så sørger de for at ændre det. Støt ekstra med OK Mobil og OK El Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab.

Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Aktivitets sponsorat

COOP i Langå

Coop var søde til, at give pølser, brød og tilbehør til vores afslutning på foto konkurrencen. Dejligt med lokale forretninger der bakker op om de lokale aktiviteter.

Cotonshoppen.dk for alle hunde

Stort udvalg - Venlig betjening - Hurtig levering
Nem og hurtig webshop til dine dyr

REMA i Langå

REMA var søde til, at give sodavand til vores afslutning på foto konkurrencen. Dejligt med lokale forretninger der bakker op om de lokale aktiviteter.

Nordisk film biograf Randers

Biografen i Randers har givet 2x2 billetter til vores konkurrence for medlemmer. Biografen har fået nye lækre stole der kan vippes så man kan ligge ned, det skulle man prøve det er en helt speciel følelse og en helt ny måde at se film i biograf på.

Happydog

Happy Dog og Happy Cat - Det naturlige valg af foder til hund og kat.

Flammen

Det er vigtigt for os, at I føler jer velkomne og hjemme i vores hyggelige familierestaurant. Det sørger vores smilende og imødekommende værtinder og udskærere blandt andet for. Vores værtinder får jer godt på plads og sørger for drikkevarer, mens udskæreren præsenterer dig for de mange lækre slags kød, vi har på grillen

Plads til sponsor

Skal dette blive din plads.?

Person sponsorat

Jan Luxenburger

Jan har været sponsor med 4 LED lamper til hvalpegården.

Plads til sponsor

Plads til sponsor

Plads til sponsor

Støt et godt formål i lokalområdet

Bliv sponsor af Langå Hundeskov